Anëtarët dhe të ftuarit
Shkruani një ose më shumë email pune, zgjidhni një rol dhe dërgoni. Mund të përditësoni ose anuloni aksesin në çdo kohë nga i njëjti ekran.
- Already on Digio — the account gets the role on this team immediately. They see the team on next sign-in.
- Not registered yet — we email an invitation with a secure link. When they finish signup, the role is applied automatically.